Tjenester

Tjenester

Her kan du lese mer om hvilke tjenester DrekarsVik Arkitektkontor tilbyr:

Arkitekttjenester

Skal du bygge hus? Vi tilbyr arkitekttjenester. Prosessen begynner med en samtale, forslag til design (3D-modell), rammesøknad og til slutt arbeidstegninger og detaljer/ teknisk dokumentasjon til entreprenøren.

Oppmåling

DrekarsVik Arkitektkontor måler opp ditt gamle hus, kontorbygg, hotell eller idrettssenter, og tegner dette i en 3D-modell. Vi sørger for all dokumentasjon.

Energivurdering

DrekarsVik Arkitektkontor utfører energivurdering med skissering etter oppmåling eller ved hjelp av en 3D-tegning. Dette kan være praktisk ved en senere anledning som for eksempel salg av boligen.

Byplanlegging

DrekarsVik Arkitektkontor tilbyr byplanlegging, herunder planløsninger for boligprosjekter (både enebolig, tomannsbolig, rekkehus og boligblokk).

Design av P.O.S.

DrekarsVik Arkitektkontor utfører design av P.O.S. og kjøpsinnredning (møblering), med teknisk dokumentasjon og produksjonsdokumentasjon inkludert.

Hvorfor velge DrekarsVik Arkitektkontor

  • Vi har lang erfaring
  • Vi har mange kompetanseområder
  • Vi jobber med et stort utvalg verktøy


Har du spørsmål? Ta gjernekontakt for å få svar på disse. Vi er tilgjengelige både på e-post og telefon, og tar alltid i mot henvendelser fra både nye og eksisterende kunder.